Brieven drukken en versturen

Altijd een voordelige direct mail oplossing

Een mailing versturen kan een tijdrovende zaak zijn. Bij Print Service Ede kunnen wij u hierin goed ondersteunen. Wij nemen het volledige proces bij u uit handen of alleen bepaalde onderdelen. Alles afgestemd op uw wensen.

Een mailing verzorgen, wat komt daar allemaal bij kijken?

  • Het drukken van de brieven/kaarten
  • Het adresseren. Dit kan direct op de brief (bij gebruik van een venster-envelop), op de envelop zelf of op een etiket die op het poststuk wordt geplakt.
  • De brieven vouwen en in een envelop steken. U kunt eventueel een kleinigheidje toevoegen, zoals kortingsbonnen of uw visitekaartje.
  • Frankeren en verzenden

Wilt u meer informatie of een prijsopgave? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

0318-645688
info@printservice-ede.nl

Brieven drukken met adresgegevens

Stel u heeft een adressenbestand van 2.000 mensen. Hoe krijgt u dan ieder adres op een brief geprint? Bespaar uzelf de moeite van talloze uren werk. U levert bij ons de adressen aan, bijvoorbeeld in een excel lijst. Wij zorgen vervolgens voor het drukken van de brieven, voorzien van alle adressen.

Brieven laten drukken

U wilt een groot aantal brieven drukken? Print Service Ede is hiervoor een ideale partner. U kunt zelf briefpapier aanleveren met uw eigen huisstijl. We kunnen uw huisstijl ook in één keer meeprinten. Wanneer u uw eigen briefpapier aanlevert, kan de brief eventueel in zwart-wit worden geprint. Dit is voordeliger dan een full color print.

Enveloppen

Veel klanten leveren enveloppen aan, voorzien van de eigen huisstijl. Bij het gebruik van venster-enveloppen zullen naam- en adresgegevens op de brief worden geprint. Bij dichte enveloppen printen wij de NAW-gegevens rechtstreeks op de envelop. Wij vouwen de brieven voor u en steken ze in de enveloppen. Heeft u nog geen eigen enveloppen? Of wilt u er een aantal extra bestellen? Ook daarvoor kunt u op ons rekenen! Lees meer: enveloppen bestellen.

Mailing zonder envelop

Het gebruik van een envelop is niet altijd nodig. U kunt uw mailing bijvoorbeeld drukken op een ansichtkaart. U bespaart niet alleen op de kosten van de enveloppen: ook het vouwen, insteken en dichtplakken is niet meer nodig.

Frankeren en verzenden

Wij kunnen zorgdragen voor het frankeren en verzenden van uw mailing. Hierbij heeft u een vrije keuze uit de bezorgdienst die u wilt gebruiken.

Print Service Ede
slimme direct mail oplossingen

Scherp geprijsd
Ook bij kleine oplages
Haarfijn en kleurecht drukwerk
Uitstekende orderbegeleiding
Snelle levering

Neem direct contact op:
info@printservice-ede.nl
0318-645688

Mailing drukken?
Laat ze professioneel vormgeven!

Direct mail is een effectieve manier om uw doelgroep te bereiken. Wilt u het effect van uw mailing vergroten? Dan kan een grafisch vormgever uitkomst bieden. Een goede vormgeving spreekt uw doelgroep aan en lokt een actie uit. Print Service Ede werkt geregeld samen met ontwerpbureau Sinds 1961. Wij kunnen u een interessant totaalpakket aanbieden: Ontwerp en productie van uw mailing tegen een aantrekkelijke prijs.

Meer informatie: Sinds 1961 Grafisch Ontwerp

Flyer laten vormgeven logo

Printservice Ede, uw vertrouwde copyshop in Ede

Misschien bent u ook geïnteresseerd in:

folders en flyers drukken

Flyers drukken

Print Service Ede is uw partner voor al uw marketing drukwerk. Voordelig en goed folders en flyers drukken.

Lees meer: flyers drukken

Enveloppen bedrukken

Uw naam en logo op uw eigen enveloppen? Printservice Ede verzorgt het. Snel, vakkundig en voordelig!

briefpapier drukken

Briefpapier drukken

Briefpapier bestellen doet u eenvoudig en snel bij Print Service Ede. Voordelige tarieven, ook bij kleine oplages.