Cursusmappen produceren

Het ideale naslagwerk voor cursist en professional

Ringbandmappen of ordners zijn de ideale basis voor het bundelen dan informatie. Ze worden veel gebruikt voor lesmateriaal of naslagwerk. Met tabbladen, insteekhoezen en kladvellen wordt zo’n map een handig en overzichtelijk geheel.

Print Service Ede verzorgt het drukken en bundelen van de inhoud van deze cursusmappen. Wij kunnen daarnaast ook de distributie verzorgen. Neem contact op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder.

info@printservice-ede.nl
0318-645688

cursusmappen laten maken

Hoogwaardige mappen

Wij maken gebruik van mooie multomappen die wij selecteren op basis van de beoogde inhoud. De mappen kunnen worden voorzien van een eigen omslag.

Haarscherpe prints

Wij garanderen drukwerk van hoge kwaliteit. U kunt kleurenpagina’s willekeurig afwisselen met zwart-wit pagina’s. Zo kunt u besparen op printkosten, zonder dat kleurenfoto’s en -grafieken in kwaliteit achteruit gaan.

Tabbladen

Navigeren door een cursusmap gaat razendsnel met tabbladen. Wij drukken de tabbladen op maat en voorzien deze van een label met de naam van het betreffende hoofdstuk.

Extra’s

Naast de standaard pagina’s en tabbladen, kunnen wij diverse extra’s toevoegen. Een CD, insteekhoezen, pen, antwoordformulier + envelop, een reader of lesboek, naamkaartje, kladvellen, enz. Uiteraard bundelen wij het geheel in de map. U heeft er geen omkijken naar.

Distributie

Ziet u een kantoor vol cursusmappen niet zitten? Dat begrijpen wij heel goed. Wij kunnen daarom de distributie van de mappen bij u uit handen nemen. Wij sturen de mappen dan rechtstreeks naar de cursisten.

Print Service Ede
Uw adres voor cursusmappen op maat

Scherp geprijsd
Ook bij kleine oplages
Haarfijn en kleurecht drukwerk
Uitstekende orderbegeleiding
Snelle levering

Neem direct contact op:
info@printservice-ede.nl
0318-645688

Meer informatie: Cursusmappen drukken

Cursusmappen drukken? Neem direct contact op!