Tijdschriften en brochures drukken

Haarscherp geprint, vakkundig ingebonden

Print Service Ede heeft alles in huis om uw tijdschriften te drukken. U heeft de keuze uit verschillende papiersoorten, afwerkingen en manieren van inbinden. of het nu gaat om een high class glossy of het lokale sufferdje: Print Service Ede levert hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven!

Wilt u een tijdschrift, brochure of catalogus drukken? Neem contact op met één van onze medewerkers, of kom langs op onze drukkerij in Ede.

info@printservice-ede.nl
0318-645688

brochures en tijdschriften drukken

Papier en afwerking

Bij het drukken van tijdschriften heeft u de keuze uit diverse papiersoorten en afwerkingen. Een extra matte of glanzende finish geeft een magazine bijvoorbeeld extra allure. Verder heeft u de keuze uit diverse papiersoorten. Het papier bepaalt hoe een tijdschrift aanvoelt en hoe dik het tijdschrift uiteindelijk wordt. Zwaar papier geeft het tijdschrift extra body, maar het heeft ook nadelen. Zo zijn pagina’s lastiger om te slaan en bij veel pagina’s wordt het geheel erg dik. Onze medewerkers adviseren u graag bij de keuze van het papier en de afwerking.

Tijdschriften inbinden

Print Service Ede kan uw tijdschriften op twee manieren inbinden: nieten en lijmen. De keuze van de bindmethode is voornamelijk afhankelijk van het aantal pagina’s. Nieten is alleen mogelijk bij een beperkt aantal pagina’s. Lijmen kan in principe altijd. Lijmen zorgt voor een professionele uitstraling, maar bij een juiste papierkeuze zal nieten ook een zeer fraai resultaat opleveren.

Kleur en zwart/wit

Wij kunnen uw tijdschriften drukken in kleur en zwart/wit. Voor beide geldt uiteraard dat ieder pagina haarscherp worden geprint. Dankzij onze digitale printers kun u zelfs zwart/wit en kleurenpagina’s door elkaar gebruiken. Op deze manier kunt u de printkosten extra laag houden!

Print Service Ede
Tijdschrift, glossy & catalogus drukken

Scherp geprijsd
Ook bij kleine oplages
Haarfijn en kleurecht drukwerk
Uitstekende orderbegeleiding
Snelle levering

Neem direct contact op:
info@printservice-ede.nl
0318-645688

Printservice Ede, uw vertrouwde copyshop in Ede

Magazine of brochure laten drukken?
Laat ze professioneel vormgeven!

U wilt een brochure laten drukken? Bijvoorbeeld een productcatalogus of een magazine waarin u uw bedrijf presenteert? Maak een verbluffende indruk door deze te laten vormgeven door een grafisch ontwerper. De designers van Sinds 1961 hebben veel ervaring met dit soort klussen. Zij verzekeren u van een professioneel resultaat. Dankzij onze hechte samenwerking met Sinds 1961, kunnen wij u een aantrekkelijk totaalpakket aanbieden van ontwerp en productie!

Meer informatie: Sinds 1961 Grafisch Ontwerp

Flyer laten vormgeven logo

Trefwoorden: magazine, clubblad, tijdschrift, schoolkrant, glossy, catalogus, Brochure, folder drukken.